brainen trainen vergaderen

Workshops, trainen & vergaderen

Even uit de vertrouwde omgeving om met je collega’s of team te brainstormen of vergaderen? Ben je ondernemer en zoek je een leuke representatieve plek waar je met klanten kunt afspreken? Of met je team aan het werk kunt? Onze ruimtes zijn per dagdeel te huren, maar ook voor meerdere dagen te boeken. Er is van alles mogelijk!

Brainen of vergaderen in de BLOKOOST ruimte

  

Opstellingen zonder vergadertafel voor het stimuleren van meer enthousiasme en creativiteit!

De BLOKOOST kamer is geschikt voor maximaal 8 personen. Loungen op de bank en een plaatje draaien kan er ook! De ruimte is ook geschikt voor coaching. Gordijnen zorgen voor privacy. Voor coaching hebben we een apart arrangement (coachkaart) met eigen tarieven.

Brainen, trainen, vergaderen of als team samenwerken in de MALIEKAMER


De MALIEKAMER is lekker licht en ruim met in het midden een hele grote tafel . De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen. In welke vergaderruimte kom je nu een surfplankbankje tegen? Deze heeft Marcelle, onze interieurontwerper zelf ontworpen en gemaakt. Op de spulletjes in grootmoeders kast raak je ook niet uitgekeken.

Klik hier  voor de tarieven

 

Brainen, trainen, vergaderen of als team samenwerken in de Nachtegaalkamer

De NACHTEGAALKAMER is geschikt voor maximaal 12 personen (vergaderen). Voor lezingen en trainingen kun je er met ietsje meer terecht (15-20 p.p.). Het voordeel hier is dat er de mogelijkheid is om kleine tafels met stoelen er omheen te plaatsen. Ideaal voor werksessies en trainingen. Met een kast die lijkt op het behang, geweldig toch? :-). Geef jouw gewenste opstelling (vergader, kring of theater opstelling) aan ons door. Dan zetten wij het voor je klaar!

De ruimte kan voor een langere periode geboekt worden. Graag horen we wat de wensen zijn, dan kunnen wij daarvoor een aanbieding op maat maken.
Klik hier  voor de tarieven

 

Zoek je een knusse en frisse vergaderruimte voor een kleinere groep (4-6 personen)? Kies dan een vergaderarrangement in de OFFICE!

Klik hier  voor de tarieven

De ruimtes zijn geheel naar jouw wens te boeken; vergaderopstelling, kringopstelling of stoelen in theateropstelling. Geef jouw voorkeur bij ons aan en we zetten het voor je klaar! informatie of direct offerte aanvragen? Heb je vragen? Stuur een e-mailtje naar info@blokoost.nl

Staat jouw wens er niet bij? Bel of mail ons gerust, wellicht kunnen we er een mouw aan passen. We denken graag mee!