Trainingen viv voor groep

Trainingen

ONZE  WRAPUPS, WORKSHOPS & (meerdaagse) TRAININGEN

BLOKOOST organiseert op regelmatige basis ENERGIE-sessies, ONTBIJT-workshops, GROEI- bijeenkomsten en FOCUS-events om zoveel mogelijk van jouw potentieel naar boven te kunnen laten komen. Ook kun je je laten bijpraten Ontdek samen met onze BLOKOOST Community steeds meer van jouw kwaliteiten en blijf je ontwikkelen.   Laat je verassen door onze verfrissende en energierijke EVENTS .

Aanbod

Creatieve cocktail

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om samen te werken. Tijdens het samenwerken moet je regelmatig creatief zijn. Kortom het oefenen met improviseren en brainstormen is nodig om de interactie tussen teamleden beter en leuker te maken. Als teamleden creatiever kunnen zijn dragen zij bij aan een positieve sfeer in de groep. Een sfeer waarin teamleden elkaar accepteren en zichzelf kwetsbaar durven opstellen.
Lees meer

Vitaal in verandering


Voor wie met communicatie veranderingen sneller, sterker en leuker wil maken

Vitaal in Verandering is dè training voor communicatieprofessionals en projectmedewerkers die betrokken zijn bij verandertrajecten en die de kracht van communicatie beter willen inzetten. Onze overtuiging: met communicatie máák je de verandering. Zonder communicatie blijft het bij ideeën en papieren tijgers. Toch blijkt in de praktijk dat aan communicatie pas laat wordt gedacht. Gemiste kansen!
Lees meer

Out of your Comfort Zone
In deze workshop gaan we aan de slag met jouw Comfort Zone en de wijze waarop je die inzet in de samenwerking. We zijn eraan gewend geraakt om de dingen te blijven doen die we vaker gedaan hebben of om nou juist de dingen te doen waar we goed in zijn. Hiermee bewegen we ons vaak vanuit onze eigen veilige comfort zone. We gaan in deze bijeenkomst dieper in op het steeds meer bewegen buiten je veilige zone door diverse gekke, uitdagende oefeningen en werkvormen met elkaar als team te gaan doen. Het buiten gebaande kaders gaan levert het team diverse nieuwe inzichten op en nog beter; er ontstaat een geheel nieuwe mindset en samenwerking!
Lees meer