Rustig werken of vergaderen in het weekend en of avond? Dat kan vanaf nu bij BLOKOOST!

Blokoost-_DSC1558

Je kent het wel, in het weekend moet je werken maar het is druk thuis. Of je wil met vrienden en collega’s bij elkaar komen om te overleggen buiten kantoortijden vanwege volle agenda’s

Met ingang van 22 maart is het bij ons mogelijk om één of meerderere ruimtes te huren in het weekend of in de avond. Ook is het mogelijk om de gehele accomodatie (4 ruimtes, max 20 personen) te huren.

De verhuur in het weekend is alleen per dagdeel, inclusief koffie en thee. Per ruimte is dat voor 1-2 personen al mogelijk vanaf 110, euro per dag. Kom je met een groep van meer dan 2, dan is er een mogelijkheid vanaf 220,00 per dag. De hele acommodatie huur je per dag, en al vanaf 475,00 euro.De  beheerder opent, maar is verder niet aanwezig. Op die dagen bieden we geen catering, maar er zijn veel restaurantjes en lunchrooms in de straat.

Vraag naar de mogelijkhedenEr zijn geen reacties

Geef je reactie