over BLOKOOST

Is zelfstandig ondernemen ook voor jou een bewuste keuze? Lekker je eigen ding kunnen doen, zelf je product ontwikkelen en bepalen wanneer je werkt en waar? Heerlijk! Wij zouden niet anders meer willen 😊. Toch klinkt het vaak mooier dan dat het is. Hoe rond je bijvoorbeeld een belangrijk project af als je partner in het buitenland zit, jij de zorg over de kinderen hebt en je je ook nog eens moet ontfermen over één van je ouders? En wat als je eigenlijk net te veel opdrachten hebt aangenomen, collega’s mist en geen verschil meer ervaart tussen werk en privé? Dan is het fijn om bij een plek als BLOKOOST terecht te kunnen. Een plek die jou rust en structuur geeft en meer balans creëert tussen werk- en privé. Een plek waar je zelfstandig en toch ook samen met collega’s kunt zijn en je ideeën kunt ventileren. Een plek waar je, net even andere, energierijke en inspirerende workshops kunt volgen, kunt opladen en tegelijkertijd samen werkt en bouwt aan nieuwe initiatieven!

We zitten in een tof pand aan de Maliebaan in Utrecht. We hebben lekkere ruimtes waar we het nèt even anders doen. Geen suf, geestdodend kantoor, maar met plezier, energie én de gezelligheid van thuis.Praat in onze BLOKOOST lounge tijdens een lekkere kop koffie met collega-ondernemers en als je er zin in hebt dan lunch je met elkaar en deel je waar je mee bezig bent.
Het is nétwerken 😉.

Sfeer proeven en meer weten over onze organisatie? We vertellen je binnenkort meer! Interesse? Check hier onze arrangementen